Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd

Tikar Lantai Mobil XPE Universal (4PCS)

Katerangan pondok:

XPE Universal Car lanté Mats

Dijieunna tina TPE Waterproof Layer + XPE Layer + Anti-slide Bottom


Rincian produk

Tag produk

Video

Bahan TPE + XPE Beurat 2-2,5 kg
Tipe Tikar lanté mobil Kandelna 5-6 mm
Bungkusan Kantong plastik + karton Jumlah 1 set

Kaunggulan

1. Tikar lanté mobil umum, pas pikeun sadaya modél mobil, henteu macét throttle, henteu macét marake, ngajantenkeun nyetir langkung aman.
2. Ngajagi lantai mobil asli tina karusakan, lebu sareng buktina cai.
3. Kasalametan sareng perlindungan lingkungan, teu aya bau.
4. Taya kokotor nyumputkeun, sangkan taksi leuwih cageur.
5. Gampang beresih, bisa langsung dibilas, usap garing
6. Bahan foaming lapisan panengah, insulasi sora, réduksi bising.
7. Ngagem-tahan jeung awét, béaya rendah.
8. beurat hampang, euweuh deformasi.

Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)0010
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)002
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)003
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)005
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)009
Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)004

Prosés Molding

Universal XPE Car Floor Mats (4PCs)0011

Pabrik urang

Kusabab tina garis produksi lengkep ti bahan baku pikeun produk rengse, produk urang aya dina harga pisan kalapa kalawan kualitas stabil. 

Our factory1

CAMPURAN 

Our factory2

LEMBAR 

Our factory3

FILMING

Our factory4

MOULDING  

Our factory5

BLISTERING 

Our factory6

PACKING

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami