Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd

Pausahaan urang utamina ngahasilkeun langkung séhat, langkung aman, langkung ramah lingkungan sareng langkung awét lanté otomotif sareng bahan. Pausahaan implements manajemén ilmiah canggih, geus ngadegkeun sistem jaminan kualitas ketat, sarta lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas, ku kituna kualitas produk boga jaminan dipercaya. Perusahaan kami mangrupikeun supplier seueur pabrik mobil domestik anu terkenal; Dina waktu nu sarua oge supplier jangka panjang leuwih ti 1000 dealers mobil domestik.

Ngandelkeun

produk interior otomotif

WARTA JEUNG INFORMASI

  • Kumaha carana masang fender mobil

    Kadang-kadang nalika tempatna parah sareng kajantenan karék hujan, mobil pamilik mobil sering nyemburkeun leutak sareng keusik nalika nyetir, ngajantenkeun mobil katingalina kotor, janten seueur pamilik mobil bakal milih masang fender dina mobil? Janten naon metode pamasangan fender? Ka...

  • Pangiriman suksés tina lambaran semi-réngsé

    Saatos liburan Poé Nasional, perusahaan parantos ngumpulkeun seueur pesenan sareng pagawé sibuk nyiapkeun kiriman. Sanaos para pagawé tetep ngamuat barang-barang unggal waktos, masih seueur pesenan anu disiapkeun pikeun kiriman. Barang ieu bakal dikirim ka sakumna nagara atanapi bahkan ...

  • Relience ngajarkeun anjeun kumaha milih suplai mobil usum tiris anu kualitas

    Kalayan hawa beuki tiis, jalma mimiti ngagentos mobilna ku "baju usum tiis". Ayeuna, rupa-rupa mobil "pakaian usum" ushered dina usum jualan puncak. Salaku tambahan, sateuacan lebet usum tiis, pamilik mobil kedah ngalaksanakeun pangropéa pikeun c ...

  • Relience wishes dulur senang Poé Nasional!

    Nalika angin usum gugur sareng seungitna laurel mekar, Relience ngaharepkeun sadayana liburan anu sampurna sareng santai! Sanajan sarerea geus immersed dina atmosfir libur galumbira, pagawe anu digawé rajin lembur pikeun ngalengkepan pesenan customer kalawan kualitas luhur tur on waktos. Arti kami...

SALURAN SOSIAL KAMI

  • sns01
  • sns02
  • linnk
  • sns04