Wuxi Reliance Technology Co., Ltd

Warta

  • Tesla model Y TPE car mats delivery to the US customer

    Tesla model Y TPE mobil tikar pangiriman ka th ...

    Tikar lanté mobil TPE tina séri Tesla énggal anu dipesen ku konsumén Amérika parantos réngsé produksi sareng perakitan sareng siap dikirim ka tujuan.Kalayan [RElience] salaku mérek utama, produk utama kami nyaéta: tikar mobil kaséhatan TPE sareng XPE, tikar mobil universal, tikar mobil cuttable, ...
    Maca deui
  • Reliance Custom Car Mats Shipments to U.S. Customers

    Reliance Custom Car Mats Kiriman ka AS..

    Cuaca laun warmer, kana bengkel oge adegan sibuk pangiriman.Dina raraga pikeun mastikeun yén alat-alat nu bisa anjog di tujuan dina waktu jeung pamakéan normal konsumén, departemén logistik, departemén produksi jeung Departemen Marketing cooperate saling, gawé ...
    Maca deui
  • The Delivery of Toyota Car Floor Mats Sets Sample ​

    Pangiriman Tikar Lantai Mobil Toyota ...

    Urang fokus kana ngamekarkeun solusi inovatif sangkan nyetir gampang.Éta sababna urang ngan ukur damel sareng bahan anu berkualitas sareng supplier anu kabuktian, sareng urang tiasa nyumponan ekspektasi anu luhur.Upami anjeun henteu sugema ku produk anu dibeli kusabab sababaraha alesan, departemén layanan palanggan kami bakal nyayogikeun ...
    Maca deui
  • The Real Experience of Universal Cutting Car Floor Mats

    Pangalaman Nyata tina motong Universal ...

    Tikar lanté mobil didamel tina bahan TPE kualitas luhur sareng XPE / EVA pikeun mastikeun daya tahan sareng umur panjang mobil anjeun.Langkung diskon sadia pikeun pesenan badag.1. Mats mobil TPE husus dijieunna tina kualitas luhur TPE na XPE / EVA 2 Mats mobil waterproof anu gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun 3 Anti-s ...
    Maca deui
  • Car Floor Mats Feedback From Customers in Thailand

    Tikar Lantai Mobil Eupan Balik Ti Palanggan di ...

    "Dibeuli ieu kanggo usum tiis, pikeun ngajaga karpét asli seger sareng bersih pikeun usum panas.Tikar pas pisan kana mobil kuring.Sisi-sisina ngagaduhan jangkungna turunan pikeun aranjeunna anu ngalaksanakeun tugas anu saé pikeun ngajaga kokotor anu dikandung, sanés ngan ukur ngantepkeunana ...
    Maca deui
  • All Hands Happy Return to Work

    Sadaya Leungeun Bagja Balik Gawé

    Jalma kerja keras sareng musim semi datang awal.Waktosna pikeun maju.Dina awal taun maung, sadaya unit gancang disada nomer assembly balik ka pagawean jeung produksi, sarta seuseueurna karyawan gancang balik ka pagawean, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun konsumén jeung mimiti-cl...
    Maca deui
  • Precautions for Driving in Snowy Days

    Pancegahan pikeun Nyetir dina Poé Salju

    Geus lila usum tiris.Naha aya anu kedah diperhatoskeun nalika nyetir salju?Ahli karpet lantai mobil Reliance ngabagi gelombang sareng anjeun.Mudah-mudahan sadaya nu gaduh mobil tiasa nyupir kalayan aman.1. Pasang ranté salju Pasang ranté anti skid saméméh iinditan, tinimbang masang aranjeunna aft ...
    Maca deui
  • How to Get Dirt Out of Rubber Car Mats?

    Kumaha carana Cokot Kotor tina Mats Mobil Karét?

    Teu aya tikar mobil anu langkung merenah pikeun ngabersihan tibatan tikar mobil karét TPE.prosés kami adopts suntik molding hiji-waktos Mats mobil, nu umumna teu nyumputkeun kokotor sarta narima kokotor.Sakali dikumbah ku cai bersih, éta gampang pikeun ngabersihan.Sumawona, desain dumasar kana modél, janten pisan ...
    Maca deui
  • Are Rubber Car Mats Recyclable?

    Naha Tikar Mobil Karét Bisa Didaur Ulang?

    Bahan tina karét mobil Mats mangrupakeun jenis polimér molekular tinggi disintésis ku jieunan manusa.Ieu mangrupakeun cairan kentel atawa padet nu bisa softened ku pemanasan.Nalika dipanaskeun, biasana ngagaduhan sauntuyan suhu lebur atanapi lemes.Bisa jadi dina kaayaan aliran plastik dina aksi f ...
    Maca deui
  • Reliance Holiday Schedule & Happy Spring Festival

    Jadwal Liburan Reliance & Happy Sp...

    Reliance ngaharepkeun anjeun sadayana Festival Musim Semi anu bagja! Pabrik tikar mobil TPE sareng 3D kami nuju liburan dina 2022.1.29-2.9 Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan, anjeun tiasa ngantunkeun pesen atanapi nambihan inpormasi kontak kami dina halaman wéb iraha waé.Henteu masalah naha liburan atanapi henteu, kami bakal ngabales kabutuhan anjeun pas ...
    Maca deui
  • Real Feedback from Buyers on TPE Car Mat

    Eupan Balik Nyata ti Pembeli on TPE Car Mat

    Eupan balik ti Jimmy: "Ieu pangalaman lengkep béda ti mat I dipaké saméméh!" "Kuring meuli Reliance TPE Mats mobil tur éta Heboh! Éta cara pangalusna pikeun ngajelaskeun aranjeunna, aranjeunna cocog sampurna kawas sarung, sarta sakabeh abdi. wewengkon carpeted nu pinuh ditangtayungan.Kuring utamana resep desi ...
    Maca deui
  • SGS certificate of TPE and XPE car floor mats for RELIANCE

    Sertipikat SGS tina lantai mobil TPE sareng XPE ...

    Bahan baku TPE jeung produk rengse tina Mats lanté mobil geus lulus test SGS of Volkswagen, Amérika Kalér Ford, Daimler-Benz sarta standar sejen mungguh, sarta ayeuna geus jadi stabil ngarojong perusahaan produksi pikeun OEMs utama.SGS teh singketan tina Societe Genera...
    Maca deui