Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd

Tesla Modél 3 XPE Batang Mat

Katerangan pondok:

Tilu diménsi ujung luhur, integral molding, euweuh seams panyalindungan komprehensif - ngajaga lanté mobil aslina tina karuksakan, lebu jeung cai buktina.


Rincian produk

Tag produk

Tesla Modél 3 XPE Batang Mat
Mats mobil dijieunna tina permukaan TPE + XPE Lapisan + Anti slide handap.

3D All-weather Custom Fit Floor Liners

Bahan TPE + XPE Beurat 1,5 kg
Tipe Tikar lanté mobil Kandelna 5 mm
Bungkusan Kantong plastik + karton Jumlah 1 set

Kaunggulan

1. Molding scanning mobil nyata 3D, langkung saé pas kana lantai mobil asli.
2. Tilu diménsi ujung tinggi, integral molding, euweuh seams panyalindungan komprehensif - ngajaga lanté mobil aslina tina karuksakan, lebu jeung cai buktina.
3. Kasalametan sareng perlindungan lingkungan, teu aya bau.
4. Taya kokotor nyumputkeun, sangkan taksi leuwih cageur.
5. Gampang pikeun ngabersihan, tiasa langsung dibilas, usap garing.
6. Bahan foaming lapisan panengah, insulasi sora, réduksi bising.
7. Ngagem-tahan jeung awét, béaya rendah.
8. beurat hampang, euweuh deformasi.

Tesla Model 3 XPE Trunk Mat002
Tesla Model 3 XPE Trunk Mat01
Tesla Model 3 XPE Trunk Mat03
Tesla Model 3 XPE Trunk Mat04

Profil Perusahaan

Wuxi Reliance Technology Co., LTD gaduh téknologi lengkep sareng jalur produksi tina produksi bahan baku dugi ka produk semi-réngsé sareng ngolah sareng manufaktur produk réngsé. Bahan baku TPE jeung produk rengse tina tikar lanté geus lulus test SGS of Volkswagen, Amérika Kalér Ford, Daimler-Benz jeung standar sejen mungguh, sarta ayeuna geus jadi stabil ngarojong perusahaan produksi pikeun OEMs utama.

runenlai3

Bengkel Témbongkeun

Our factory1

CAMPURAN 

Our factory2

LEMBAR 

Our factory3

FILMING

Our factory4

MOULDING  

Our factory5

BLISTERING 

Our factory6

PACKING

Sertipikat

certification

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami