Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd

Tesla Modél 3 Modél Y Frunk Mat TPE

Katerangan pondok:

Dijieunna tina bahan TPE, éta dihasilkeun dina standar ketat rupa-rupa pabrik mobil brand well-dipikawanoh, sarta geus lulus test SGS, sarta bisa sagemblengna assured di lingkungan suhu luhur.


Rincian produk

Tag produk

Dijieunna tina bahan TPE, éta dihasilkeun dina standar ketat rupa-rupa pabrik mobil brand well-dipikawanoh, sarta geus lulus test SGS, sarta bisa sagemblengna assured di lingkungan suhu luhur.

Tips: Pedalaman mobil perlu ngagunakeun bahan panyalindungan lingkungan suhu luhur, sabab spasi mobil leutik, hawa dina mobil dina usum panas tiasa saluhur 60 ℃, bahan panyalindungan non-lingkungan dina suhu luhur. bisa volatile zat toksik dikumpulkeun dina mobil, ngabahayakeun pikeun kaséhatan manusa.

Bahan TPE Beurat 0,4 kg
Tipe Tikar lanté mobil Kandelna 1,2 mm
Bungkusan Kantong plastik + karton Jumlah 1 set

Kaunggulan

Mat gudang hareup pikeun Tesla
Kaayaan: 100% Brand New
Warna: Hideung 
Bahan: TPE
1. Gampang dipasang sareng tahan noda.
2. Gampang ngabersihan sareng ngajagi Modél Tesla anjeun.
3. Kapsul, dikurilingan sakabeh lantai jero, mat suku husus pikeun korsi Tesla Modél S.
4. Nyadiakeun Cara anu Merenah Pikeun Ngarobih Penampilan Mobil anjeun - Ngabantosan Ngajagi Tikar Lantai OEM atanapi Nyamar Anu Lawas, buktina kokotor sareng cai.
5. Tikar lanté anu katingali profésional anu cocog pikeun pas ngajantenkeun éta pilihan anu sampurna pikeun Tesla.

Tesla Model 3 Frunk mat TPE003
Tesla Model 3 Frunk mat TPE002
Tesla Model 3 Frunk mat TPE001
Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE
Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE01
Tesla Model 3 Model Y Frunk Mat TPE02

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami