Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd

Tentang Kami

Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd.

Wuxi Reliance Technology Co., Ltd. nyaéta produsén profésional produk interior otomotif, ayana di deukeut Tasik Tai anu indah kalayan transportasi anu gampang.

Ngadegkeun

Diadegkeun dina 2005

merek utama

Kalayan [RElience] salaku merek utama

Produk utama

Tikar suku kaséhatan TPE sareng XPE lengkep jsb

Saha Urang

Wuxi Reliance Technology Co., Ltd. nyaéta produsén profésional produk interior otomotif, ayana di deukeut Tasik Tai anu indah kalayan transportasi anu gampang. Kusabab ngadegna taun 2005, parusahaan geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran, desain, produksi jeung jualan asesoris interior otomotif jeung bahan patali.

Video Perusahaan

runenlai3
runenlai4

Naon Urang Laksanakeun

Pausahaan urang utamina ngahasilkeun langkung séhat, langkung aman, langkung ramah lingkungan sareng langkung awét lanté otomotif sareng bahan. Pausahaan implements manajemén ilmiah canggih, geus ngadegkeun sistem jaminan kualitas ketat, sarta lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas, ku kituna kualitas produk boga jaminan dipercaya. Perusahaan kami mangrupikeun supplier seueur pabrik mobil domestik anu terkenal; Dina waktu nu sarua oge supplier jangka panjang leuwih ti 1000 dealers mobil domestik.
Kalayan [RElience] salaku mérek utama, produk utama kami nyaéta: TPE pinuh sareng tikar kaséhatan XPE, tikar suku mobil universal, tikar suku cuttable, sareng parantos nampi patén-patén anu relevan. Produk kami anu alami, non-toksik, non-polusi jeung ramah lingkungan produk héjo, nu teu ngan bakal mawa kabersihan kana mobil anjeun, tapi ogé nyadiakeun Anjeun rarasaan haneut jeung nyaman, sarta dipikacinta ku mayoritas dealers jeung nu boga mobil. .

Bengkel

Perusahaan ngagaduhan staf téknis profésional, alat-alat kelas munggaran sareng prosés produksi maju. Dina 2013, pausahaan invested pabrik anyar TPE / TPR / TPO / Eva dirobah / pe dirobah bahan baku granule. Sajauh ieu, Wuxi Reliance Technology Co., Ltd. gaduh téknologi lengkep sareng jalur produksi tina produksi bahan baku dugi ka produk semi-réngsé sareng ngolah sareng manufaktur produk réngsé. Bahan baku TPE jeung produk rengse tina tikar lanté geus lulus test SGS of Volkswagen, Amérika Kalér Ford, Daimler-Benz jeung standar sejen mungguh, sarta ayeuna geus jadi stabil ngarojong perusahaan produksi pikeun OEMs utama.

Sababaraha Klién Kami

Karya Heboh anu dikontribusikeun ku tim kami ka klien kami!
some of our clients
some of our clients1
some of our clients2
some of our clients3
some of our clients4
some of our clients5

Klién naon cenah?

Nalika kuring mimiti ngagaduhan kendaraan anyar kuring, kuring mesen aranjeunna, kéngingkeun dina kotak, nempatkeun aranjeunna di panonpoé sakedik satengah jam sareng aranjeunna siap dilebetkeun.

Sinyalna dina ieu luar biasa, khususna mertimbangkeun titik harga. Bahan palastik teuas mantuan nahan cairan jeung lebu kaluar karpét kuring.

Abdi leres pisan bakal nyarankeun ieu ka saha waé anu milari tikar lantai anu dipercaya pikeun harga anu luar biasa.

-Laura

Ieu mangrupikeun lanté anu saé anu nutupan daérah anu langkung ageung tibatan tikar Weathertech. Aranjeunna henteu kandel sapertos Weathertech tapi kuring resep aranjeunna langkung saé.

- Nyonya R

Tingali nice jeung pas mobil kuring rada nicely. Sigana janten liner kualitas alus tapi waktu bakal ngabejaan. Tingali aranjeunna kedah tahan.

-Reid