Wuxi Reliance Téhnologi Co., Ltd

3D Sadaya-cuaca Custom Fit lanté Liners

Katerangan pondok:

Molding scanning mobil nyata 3D, langkung saé pas kana lantai mobil asli, henteu macét throttle, henteu macét rem, ngajantenkeun nyetir langkung aman.

Tilu diménsi ujung luhur, integral molding, euweuh seams panyalindungan komprehensif - ngajaga lanté mobil aslina tina karuksakan, lebu jeung cai buktina.


Rincian produk

Tag produk

3D Sadaya-cuaca Custom Fit lanté Liners
Dijieunna tina TPE Waterproof Layer + XPE Layer + Anti-slide handap

3D All-weather Custom Fit Floor Liners
Bahan TPE + XPE Beurat 2-3 kg
Tipe Tikar lanté mobil Kandelna 6 mm
Bungkusan Kantong plastik + karton Jumlah 1 set

Kaunggulan

1. Molding scanning mobil nyata 3D, langkung saé pas kana lantai mobil asli, henteu macét throttle, henteu macét rem, ngajantenkeun nyetir langkung aman.
2. Tilu diménsi ujung tinggi, integral molding, euweuh seams panyalindungan komprehensif - ngajaga lanté mobil aslina tina karuksakan, lebu jeung cai buktina.
3. Kasalametan sareng perlindungan lingkungan, teu aya bau.
4. Taya kokotor nyumputkeun, sangkan taksi leuwih cageur.
5. Gampang beresih, bisa langsung dibilas, usap garing
6. Bahan foaming lapisan panengah, insulasi sora, réduksi bising.
7. Ngagem-tahan jeung awét, béaya rendah.
8. beurat hampang, euweuh deformasi.

3D All-weather Custom Fit Floor Liners01
3D All-weather Custom Fit Floor Liners02
3D All-weather Custom Fit Floor Liners04
3D All-weather Custom Fit Floor Liners03

Profil Perusahaan

Wuxi Reliance Technology Co., LTD mangrupikeun produsén profésional produk interior otomotif, ayana caket Tasik Tai anu indah kalayan transportasi anu gampang. Kusabab ngadegna taun 2005, parusahaan geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran, desain, produksi jeung jualan asesoris interior otomotif jeung bahan patali. Perusahaan utamina ngahasilkeun langkung séhat, langkung aman, langkung ramah lingkungan sareng langkung awét lanté otomotif sareng bahan. Pausahaan implements manajemén ilmiah canggih, geus ngadegkeun sistem jaminan kualitas ketat, sarta lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas, ku kituna kualitas produk boga jaminan dipercaya. Perusahaan kami mangrupikeun supplier seueur pabrik mobil domestik anu terkenal; Dina waktu nu sarua oge supplier jangka panjang leuwih ti 1000 dealers mobil domestik.

runenlai3

Pabrik urang

Our factory1

CAMPURAN 

Our factory2

LEMBAR 

Our factory3

FILMING

Our factory4

MOULDING  

Our factory5

BLISTERING 

Our factory6

PACKING

Sertipikat

certification

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami